mandag 18. januar 2010

Midtown, New YorkNågon kanske uppmärksammade att jag var i New York i höstas. Det var ett överdådigt eldorado av inspiration som nästan blev för mycket för mig. :-) En sak är i allafall säker, man måste tillbaka, eftersom man yrar runt som en galning med intentionen att inte missa något, vilket kanske gör att man missar en del....Känns som om jag har rekat lite nu, det kommer nog att göra det lite lättare nästa gång. Vill gärna dela med mig av lite bilder, som måste delas in i olika kategorier, pga mängden. Håll till godo!Först Midtown; Här är intrycken så många då det gäller alla sanser. Ljud, ljus, lukt, rörelser, storlek. Ska ett skyltfönster bli sett här, krävs det mer än bara en utställning. Såg nog inget fönster av de som är värda att nämna av de stora, som inte hade någon typ av föränderligt ljus eller ljud i samband med utställningen.
Bloomingdales hade Viktor & Rolf Parfym-fönster. Bilden på läppparna gick med jämna mellanrum från kompakt till transparent / dunkelt till klart ljus, vilket avslöjade en stor parfymflaska bakom läpparna.


Louis Vuitton hade först satsat på fönster med en ljusbudget ingen har sett maken till förut, och dessutom monterat skiftande färgfilter på fasadbelysningen. Ganska massivt intryck....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar