onsdag 30. november 2016

Att få tiden att räcka till.

När jag bestämde mig för att ta upp bloggandet igen, mitt i min mammaledighet, kändes det ganska enkelt att hinna med att både tänka ut vad jag ville skriva om, fotografera själv, och förhandspublicera inlägg till jäktiga dagar.

 Men tji fick jag när lille Sixten plötsligt visade sig vara en högst aktiv liten kille, som minsann inte vill sova mer än absolut nödvändigt på dagtid, lärde sig krypa tidigt, och nu står och går helt obehindrat när han håller sig i soffbord, hyllor och liknande handtag, i en ålder av 10 månader. Dvs det krävs lite mer av mig som föräldrer än att se till att han är mätt, utvilad, hel och ren. Detta i en kombination av att jag har jobbat väldigt intensivt i 3 veckor, 1 av veckorna delvis med Sixten som "hjälpreda", har gjort att jag har lagt allt som heter skriva och fotografera, helt åt sidan. Det har helt enkelt inte fått plats på min lista över saker att prioritera just nu. Kanske jag hade lite för höga ambitioner, när jag trodde att man kunde kombinera det att driva en blogg med mammaledighet, och samtidigt jobba ute i fältet.
 (I tillägg till allt annat man vill och måste hinna med. Träna, umgås, sova, äta, vara flickvän, mamma till storasystern, engagerad i ditten och datten....)   

Nu är det bara en månad kvar av min tid hemma med Sixten. I början av januari börjar han i barnehagen, vilket innebär att jag är tillbaka i jobb och därmed också kan börja sköta om mitt tredje barn, eller första om man så vill. 
Min firma startade faktiskt före barnen kom till världen, 
och Formidabel Expo fyllde ju 10 år förra året!

Och tabubelagt eller ej; Jag älskar mitt jobb, lika mycket som jag älskar att vara med mina barn, och det kliar i fingrarna efter att få komma tillbaka till mitt arbetsliv. 
Utan det är jag inte komplett!

Fram till januari: Sporadiska inlägg när jag får tid och möjlighet! 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar