fredag 6. januar 2017

Att följa sina drömmar

Jag befinner mig i London. Jag får nypa mig i armen och blunda för att öppna ögonen igen för att förstå att jag får uppleva detta. En 4 dagars frosseri i inspiration, kontaktbyggande och påfyllnad av kunskap och upplevelser. 

Beth Kirby och Matt Ludwikowski driver Local Milk. Ett världsomresande företag, med retreats & workshops inom fotostyling och fotografering av framför allt mat. De driver en framgångsrik blogg ett vackert instagramkonto, som jag har följt en stund.

Min kära kollega uppmärksammade mig på deras, i socmed-världen, omtalade retreats, och jag bestämde mig på sekunden att jag ville delta på deras London-retreat.
Så, här är jag, tillsammans med min kollega Nettan för en 4 dagars bonanza i inspiration, nätverksbyggande och lärdom från Beth och många andra gäster med många års erfarenhet av brand building.
Och tro inte att vi är på en  retreat i ordets traditionella betydelse, det är tidiga morgnar, långa dagar och sena kvällar, med ett späckat schema för att uppleva och lära oss så mycket som möjligt. 

För mig är detta lite av en dream come true. Det känns både symboliskt och nödvändigt för mig just nu. Jag är i ett vakum mitt mellan barn och jobb, är fr o m denna veckan tillbaka i mitt frilansliv, efter ett år i mammaledighet, och behöver verkligen en nystart. Dessutom är jag lite vilsen runt mitt yrkesliv. Jag älskar mitt jobb, men vill och behöver utvecklas. Min firma behöver utvecklas. Jag behöver finna min stil, mina ramar 
och min potential, att bygga vidare på.
 Och det är INTE en 40-årskris! (Nåja, 43-årskris då!)
 Detta är något jag har tänkt på länge, länge, men inte funnit. 

Jag vill gärna dela med mig av vad jag upplever dessa dagarna, så här kommer lite bilder från dag 1. 


Vi bor på Ace Hotel, Shoreditch, ett inspirerande och pulserande hotell i en av Londons mest urbana stadsdelar under utveckling och upprustning. 


Torsdagskvällens plan var att möta alla andra kursdeltagare i lobbyn, dricka drinkar, presentera sig, lära känna varandra så smått, för att sedan åka till vår första gemensamma middag, på Spring vid The Somerset House. Utanför, på en gömd innergård, uppenbarade sig en fantastiskt fin upplyst skridskobana i blått, 
omgiven av rosa fasader från 1500-talet. Så snyggt!


Vi fick ett Chambre Separè, i "The Garden Room".
 Ett väldigt kameravänligt rum i en väldigt kameravänlig restaurang. 
Små goodiebags med produkter från Aesop till alla. 
Jag valde Burrata med en sallad på bl a persimon, russin, blåmögelost och kål.

Huvudrätten lammlår var så god att jag glömde att fotografera! 


Men desserten bestående av Maräng med ingefära och rabarbersorbet och 
syltad rabarber blev förevigad.


Imorgon startar vi dagen med att åka till Paper Mill Studios. Kolla in de drömmiga lokalerna, och dröm dig bort till ett liv med en egen studio, precis som mig. 

Vi ses imorgon!

Foto; Ida Svensson / Formidabel Expo

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar